Saturday, January 7, 2012

recall 2011

 hye, assalamualaikum! :)



dah seminggu di tahun baru 2012, tapi baru nak recall 2011..entry ritu pon lupe tak wish pon happy new year kan..ok..happy new year korang!  amacam azam tahun lepas...okey x? sume terlaksana ke or separuh jeke or langsung tak terlaksana? hehe.. aku lak? ermmm.. sudah semestinya azam tahun ni nak jadi anak yg lebih baik, isteri yg lebih baik, ibu yg lebih baik, kawan yg lebih baik..segala2nyalah nak lebih baik dr thn lepas..insyaAllah :)


tahun 2011 sudah semestinya tahun yang paling manis untuk aku.. kehadiran Muhamad Syafiy Aaqif sememangnya menambahkan lagi seri family kami.. now, i have 3 superheroes! supergirl? not yet, belom ade rezeki.. tahun depan figh for girl plak! tehee!



wat happened in 2011? let's check it out! :)




januari - syaqir's 3rd bufday celebration at kampung :)



february - husband's bufday celebration.. candle light dinner at home..  :)



march - found out dat im pregnant for six weeks..special gift for our 4th anniversary :)



april - workplace was chaged.. went to new section but still in same department.. environment n people there? it taught me to banyak2 bersabar :(




june - unplanned vacay to malacca :)



september - raya di rumah PIL for 2nd time :)



october - babymoon to cameron highlands



november - and the best gift ever at the end of the year, our 2nd bundle of joy, my newborn baby boy aqif! :)





**hope 2012 give us more happiness, prosperity n good in health.. amin :)**

12 comments:

Hanis Azla said...

Alhamdulillah utk segala yg indah2 di tahun 2011.. semoga 2012 membawa lebih banyak keindahan dan kebahagiaan lagi.. take care sara..

syariza09 said...

w/pun lambat up n3 2011, yg ptg smua tu masih segar lam ingatan..jgn lupa ngan azamn thn dpn yer, fight for girl pula :)

maya amir said...

happy new year sara! tak terlambat lagik kan nak wish:)alhamdulillah utk yg indah2 di 2011, moga 2012 lebih indah & ceria dlm hidup sara & family..amin:)

ieda said...

alhamdulillah semua berjalan lancar dik .. comel tul bb aqif tu ;)

Kakzakie said...

Tahun ini lebih meriah sebab dan ada bertambah penghibur hati...

~izan~ said...

banyak detik2 indah sara bersama keluarga..

seronok tgk...

-Sara- said...

hanisazla,

ye kak, happy utk yg indah, yg pahit jd pedoman :)

-Sara- said...

syariza09,

ahaha, thn depan tu sje ckp jee :P

-Sara- said...

maya amir,

tq kak maya..same to u too :)

-Sara- said...

izan,

alhamdulilah, hrp thn ni lg baik :)

-Sara- said...

ieda,

alhamdulilah kak :)

-Sara- said...

kakzakie,

yg tu mmg tak dinafikanla kak :)