Sunday, January 15, 2012

just a simple words on his big day :)

hye, assalamualaikum! :)




google



assalamualaikum anak ibu, Muhamad Syaqir Amsyar! :)


syaqir dah 4 tahun 2 hari lepas, tapi ibu awal2 dah wish kat abg aqir pukul 12 mlm aritu kan
ini cuma ucapan kat belog ibu jee
esok-esok abg aqir dah pandai baca bolehla baca kat belog ibu k?


nyway HAPPY BIRTHDAY sayang
i wish u all the best in ur life
dan semoga sentiasa dalam rahmat dan peliharaanNya
jadi anak yang soleh untuk ibu dan abah
dan abang paling baik kpd adik-adik aqir nanti ye!


ibu nak aqir tahu yang ibu dan abah sayang aqir sangat-sangat
dunia dan akhirat kasih ibu dan abah untuk aqir :)


okey, tu jelah sebab ibu cakap just a simple words je kan
tp mcm terlebeh2 gak sebenarnya :P
 tahun lepas ibu dah cerita camane waktu saat ibu nak lahirkan aqir dgn panjang lebar
tahun ni cuma ucapan ringkas je, okey sayang?




 
the birthday boy


happy birthday sayang!


we love u very strong!

:)




**sebenarnya aku dah buat oreo cheese cake masa harijadi die 2 hari lepas tu, tapi tak jadi..lembekk..tak keras..asal tak jadii? bencii sgt! :(  cian sgt anak ibu nak makan oreo cheese cake.. nak ambik gambar pon tak semangat sebab tak menjadi... takpelah syg nanti kite gi SR jelah ye!  sbb tu gambar bufday boy tu cedehh jee..hihi**


14 comments:

Wahida said...

Dah 4 tahun dah syaqir..cepat ms berlaku...wahida baru nk ada sorg..;)

mamyharraz said...

Happy birthday to syaqir moga jadi anak yg baik :)

takpe nnt ajak ibu p mkn sr kt sg buloh untung2 boleh jumpa anty kt situ :)

Hanis Azla said...

happy birthday syaqir.. semoga menjadi anak yg soleh dan membahagiakan hati kedua ibu bapanya..

dakcik said...

wah dah besar anak ibu! dah boleh diharap nie..hepy birthday syaqir ! b a good son..a good brother & a good boy ! ;)

syariza09 said...

epi besday syaqir..nanti leh g skolah sama2 ngan aiman

syaqir dh jd abg kan, mesti dia akan jaga adik dia betul2...abang terbaikkkk

~~*Lady Salwa*~~ said...

Happy belated birthday Syaqir... Mudah2an jadi anak yang soleh & berjaya.

-Sara- said...

wahida,

aah wahida..bile dh ade mmg tak terasa pon jap je ank dh besar :)

-Sara- said...

mamyharraz,

tq mamy :)

insyaallah :)

-Sara- said...

hanis azla,

tq kak hanis..amin :)

-Sara- said...

dakcik,

besar dh, hehe..eh haruslah jd abg yg baik kan! tq aunt ain! :)

-Sara- said...

syariza,

tq :)

aah leh kwn ngn aiman kalo dekat2.. hehe

-Sara- said...

lady salwa,

tq sal :)

~izan~ said...

alamak,terlambat. sori...

apa2 pun acik tetap nk ucapkan - happy belated besday syaqir..

semoga syaqir jadi anak yg soleh dan boleh tolong mama jaga adik nnt =)

-Sara- said...

izan,

ehehe xpee aunt izan..tq :)