Monday, January 2, 2012

dulu putih suci, sekarang hitam legam pulak

hye, assalamualaikum! :)


sebab nak ambik mood rajin mengadap blog ni balik, segala rupe blog ni terpaksa di touchup balik..tu pasallah tajuk entry ni gitu..yelah dulu kan rupe blog ni putih suci, skang try yang si hitam legam lak...  okey tak?  :P



sekali sekala kenalah kasi tukar baru dtg mood nak update selalu..selalulah sgt kan..selagi still bercuti ni selagi tulah susahh jee nak up story kat belog nii..macam2 nak story tapi paham2 jelah.. tambah2 now dah balik kl.. sume aku handle sendiri..dua2 anak handle, keje2 umah lagi..huhh.. nak mandi, makan pon tak sempat rasenye!  sume terkejar2..adventure tol..terus terasa diriku seperti SuperMak! haha!



alhamdulillah, kenduri cukur jambul aqif dah selesai 25hb lepas..sume adikberadik aku balik..meriah!  best giler dapat kompol sume adik beradik, sedara mara :)  balik kl plak 28hb baru nii.. nasib baik aqif gud baby je aritu..tido je sepanjang perjalanan..takde meragam pon :)



sekarang aqif dah genap 2bulan..means tinggal lagi sebulan untuk aku kembali bekerja.. ahhh! malas pikir hal keje..rasa nak cuti sokmo jee..boleh? hehe.. tp serius cakap jd fullhousewife ni lagi tercabar kan.. macam aku ni.. baru bape hari duk kl, handle dua2 anak sendiri baru rase camane lelahnya..



masa kat kampung hal syaqir dah serah kat maklah.. kesian mak..sampai kene buli2 ngan cucunya sorang tuu..haha.. sebab nakalnya syaqir tu tuhan jelah yang tahu.. tapi meriahlah skit umah mak tuu ngan syaqir..kalau tak sunyii jee..ni kitorang dah balik kl mesti mak sunyi.. rindu keletah syaqir.. aku pon rindu mak gak..sobsssssss :'(  masa kat kl tergedik2 nak balik kl duk kat laki, dah balik kl rasa nak balik duk kat mak lakk..aisssyyy.. T_T



okey tu saje utk warm up kalini yee.. pic tak sempat nak cocok kabel lah lak..si kecik dah bangun mintak susu.. see u next entry k! ;)





**baru2 ni boss msg tanya psl SKT tak buat lagi, pastu try buat banyak kali tak dapat..tau jelah hrmis tu camane kan..at last bos mintak passwork n id, die tolong buatkan.. aku emelkn die maklumat jee..semlm cek tgk mmg die dh buatkan pon.. tehee..tq bos!  nnt sara anta kepok lekor kat opis ye! ;)**

10 comments:

syariza09 said...

thn baru, umah pon dah baru yerr...kalaulah kita dpt jadi supermak..mmg sronok sgt2..jgn risau, budak2 tu mesti buat prangai baik2 jer

RynaHakimi said...

Hehe..rumah sara berubah wajah.. azam tahun baru ye ;)

ieda said...

hitam2 si tampuk manis dikk
dlm hitam ada manis semanis merah epall ekkeke

ok ape .. welcome back .. winduu ngan si kecik tuu ;)

Anonymous said...

putih itu berseri, hitam itu menawan.. tp kedua2nya tetap menarik hati akak untuk ke sini.. take care yer sara.. selamt jd super mak utk sebulan lg.. he..he..

Hanis Azla said...

putih itu berseri, hitam itu menawan.. tp kedua2nya tetap menarik hati akak untuk ke sini.. take care yer sara.. selamt jd super mak utk sebulan lg.. he..he..

alamak sori.. td terkomen guna anon pulak..

-Sara- said...

syariza09,

aahla xperasan lak..umh bru di thn bru..haha..xcited ngat ngan layout bru lupe nk wish hpy new year kt blogger :P

-Sara- said...

rynahakimi,

tulah kebetolan lak kan :)

-Sara- said...

ieda,

amboi kak ieda siap ngn pantun lagi hee..rindu akak jugak! :)

-Sara- said...

hanis azla,

hihi..kak hanis rupenyee..ingatkan sape lah anon yg komen td :)

Heidi Shafiq said...

have a niceday.. :)