Sunday, October 23, 2011

sesi ngadu domba

hye, assalamualaikum! :)


ade yg rindu tak? tak rindu pon takpelahhhh... :P



seminggu blog terbiar tak berupdate... sebab seminggu tuan punye blog tak menjejakkan kaki ke opis.. harini baru masuk keje.. sumenye kerana keadaan kesihatan yg kurang mengizinkan... hari senin melepek dalam bilik 1 hari..demam teruk.. sampai baby dalam perot pon kurang aktif.. risau jugak.. tapi esoknya bila ibu die dh sihat skit die kembali aktif cam biasa...


selang sehari plak kena hadap clinic.. ambik darah 4x sehari..utk pantau tahap kencing manis.. pastu 2 hari berturut2 appointment doctor..hari pertama doc tak buat apa2 pon.. suh continue insulin.. tu jee.. sakit hati giler!  hari kedua suh dtg, bila dtg die lak takde..gi meeting.. boleh? sia2 je aku duk tercongok menunggu! lagi sakit hati! :( 


nak jee aku gi spital terus..duk sana sampai beranak.. dah kalo hari2 kene cucuk, nak control tahap kencing manis, diet sume tu.. ni mane kite larat syik nak pakai cuti kite jee..kopak ah! :( 


takpelah selagi terlarat aku dtglah keje harini sampai terberanak nanti.. tapi skang jalan banyak skit pon tak terdaya dah.. sebab nurse cakap kepala baby dah turun ke bawah dah.. uhhh..cepat2lah baby keluar yee..tolong ibu ye syg..ibu pon tak sabor nak cuti  3 bulan tau :D


okey tu saje update tuk harini... takde pic pong..nak letak pic tuan empunye blog yg lemau tak terdayo ni ke? karang muntah lak korg tgk! haha :P





pic google sudah...





**duk ngadu domba kat blog cam ko sorg yg duk ngandung sara oii! :P**

16 comments:

mamyharraz said...

bykkan bersabar ya sara..tak lama dah baby nak keluar.

jaga diri baik2..moga Allah permudahkan segalanya.

syariza09 said...

alahai..siannya dh gi klinik, doc pula meeting..bila agaknya date due tu...baby pun mcm dh ready nk kluar jer tu

~~*Lady Salwa*~~ said...

dugaan ibu mengandung... sabar ek... mudah2an diberi kekuatan...

tapi salwa pun jenis pantang jugak menunggu nih... tapi tu la, nak wat camna, terpaksa la...

Hanis Azla said...

sian sara.. patutlah senyap sunyi minggu lepas.. harap2 dipermudahkan segalanya buat sara.. selamat menati cuti 3 bulan tu yer.. take care..

Kakzakie said...

Sara kena banyak beringat dan sabar dalam keadaan sekarang ye... Ingat ada kaitan minda kita dgn baby waktu kita mengandung....

Banyak beristighfar....

~SHiLA~ said...

patotlah sunyi sepi semgu.cuti rupenye.hehe

xpelah doa byk² dpt nomel.boleh banak lebih 3x kn.haha

Wahida Shukeri said...

sara, bila due ni?dah masuk 9 bulan ke?best nye awak, dah nak sampai masa...wahida x sabar menghitung hari walaupun lambat lagi (bulan 3 tahun depan)...x sabar nak tengok muka baby, tangan dia yg comel n sume2 lah....jaga diri tau sara.....

-Sara- said...

mamyharraz,

dlm sabar ade geramnya kak..hehe..ok tq kak :)

-Sara- said...

syariza09,

due bln dpn..tp xtaulah kerap rase selesa mcm nak terberanak rasenyee..

-Sara- said...

lady salwa,

yelah sal..dugaan sabar jelah..tq sal :)

-Sara- said...

hanis azla,

yee kak..xsabar2 nk cuti lame2 tau..hehe..tq kak :)

-Sara- said...

kak zakie,

insyaAllah..tq kak :)

-Sara- said...

shila,

hehe..tulah nk gk lebeh 3 :P

-Sara- said...

wahida,

aah sara dh masuk 9bln wahida.. harap2 cpt2 beranak sbb xlarat sgt dh rasenye ni..hehe

oo wahida thn dpn..xpee..pejam celik jap jee..wahida pon tk care ye :)

PinKy MoMMa said...

sabar yer..mommy kena kuat ;)
ceria ceria slalu k..smoga kamu diberikan kesabaran dalam menjalani hari hari terindah masa mengandung ni..

-Sara- said...

pinky momma,

hihikk..tq :)