Tuesday, October 4, 2011

day #2 @ CH : petik2 strawberry :)

hye, assalamualaikum! :)


 
kembali lagi ngan cite CH :D


malam tu kami just lepak kat hotel.. tak keluar memane pon.. badan aku dah sakit2, kaki pon sengal2 dah takleh berpijak di bumi nyata rasanyaa..lenguh habis.. 


macam biaselah.. cik suami tolong massage.. macam sekarang ni pon massage tu dah jadi rutin wajib cik suami kene buat tiap2 malam waktu nak tido.. sebab 1 badan aku memang lenguh2.. 


mcm mlm td sampai menangis2 sebab sakitnya badan ni tuhan jelah yg tahu..dahla baby kerap mengeras skang nii.. lagilah tak tahan.. nak buat camane kan.. ibu2 ngandung ni sume pon camtu kan.. makin sarat makin mcm2 ragamnya..


okey, sambung kisah CH, pagi2 kami dah bangun.. kat kul 8 turun ke coffehouse hotel utk breakfast.. aku ambik pakej breakfast skali.. rm25 per head.. murah giler kan.. kami duk kat outside.. sejukk gileeee.. wuhuuuu.. sampai terlupa snap pic sbb kesejukan.. heeee



gambar 2 beranak ni sempat aku snap..


kedai souveniour kat lam hotel tu.. ade jelah mende nak dibeli budak ni..




dah check out, ambil gmbr kenangan kat luar hotel lu..





pegi strawberry farm kat sebelah hotel jee..


pape hal beli strawberry celop coklat lu kat syaqir..die suke sgt2..




















kemain budak ni kan..


cik suami dah tak sedor cap syaqir kat kepala die :D


hasil tuaian kami :)






to be continueeee........ :)






22 comments:

axie said...

best2..mmg semuanya strawberry..hehe

syariza09 said...

bestnya dpt main petik2..masa ni la kita nk guna tenaga kaum laki abis-abisan..urut jgn x urut :)

dakcik said...

aritu ain g xsempat nk rase stoberi celup2 nie..mcm terliur plak tgk syaqir mkn..hehe

sara jg diri tau..beselah kan ibu ngandung..tp oklah, still larat nk jln jauh..=)

♥ manje ♥ said...

terliur tengok stoberi tu... merah menyala.... ~

~SHiLA~ said...

ade kesan tapak kaki aku x kt stobery farm tu?haha

ok semgu br abeh cite psl CH.aku dulu pn 4ari br abeh.kah3

-Sara- said...

axie,

aah azie, celik mata jee strawberry..hihikk

-Sara- said...

syariza09,

aah jnji bayor..hehe..
yelah..dpt rase die urut tu bestnya..lega rasa..

-Sara- said...

dakcik,

oyekee ain..rugi tau :)

yee..tq ain :)

-Sara- said...

manje,

mmg fresh tau kak! :)

-Sara- said...

shila,

dah tenggelam..haha
alaa..baru bape hri, tah2 sebulan xabis2..haha

~izan~ said...

best tu.petik2 sampai tak hengat dunia,tgk2 dah penuh bakul hehe..celup coklat plak sarah hehe

RynaHakimi said...

Gigihnya sara petik strawberi..hehe..alang2 sampai sana kan..aktiviti wajib tu petik strawberi fresh... =)

Yana Kama said...

seronokla syaqir dapat makan strawbery coklat fevret tok ti tu hehehe

mamyharraz said...

segarnya stoberi tu..mmg cunlah :)

akk dtg camaron tak pernah lg petik2 stoberi..eh eh..cam mengidam pulak nak petik2 cam sara hehehe

arejue said...

best

-Sara- said...

izan,

aah duk petik2..skali dah lebih beratnya..sndiri mau ingatla time bayor tu.. haha :P

-Sara- said...

rynahakimi,

gerang tgk fresh2 tu tau! :)

-Sara- said...

yana kama,

mmg syaqir suke sgt strwbery celop coklat tu yana oi! :D

-Sara- said...

mamayharraz,

eh yeke mamy..rugi tau.. pasni gi jgn lupe petik2 gak tau! :D

-Sara- said...

ajue,

mmg besttt :)

Mama Gee said...

maniss tak?

-Sara- said...

mama gee,

mmg manissss..lagi2 yg merah2 tu :)