Monday, June 27, 2011

spend our quality time 2

hye, assalamualaikum! :)

ok, entry ni sambungan entry nii.  kitorang gi icity malam tu jap jee..tak lama sangat..aku ngan adk aku dah xde excited cam ritu..sbb ni dah 2nd time..haha.. ambik gambar pon tak banyak.. mak lak kalau ajak ambik gambo kemain susah.. bila acu nak snap je die tgk ke lain..tgk org tula..tgk org nilaa..haha

yelah kitorang kua dr umah pon dah kul 10.. kat kul 11 sampai..jalan2 jap..kul 12 lebeh tolak balik umah dh.. akak n wani  ikot balik tido umah aku malam tu..mak ngan adikna (adik bongsu) ikot balik tido umah kak long..

esoknya.. tengahri jumpa kat kenduri kawen sedare kitorang kat dewan tabung haji, kelana jaya.. bila pegi kenduri kawen sedare faham2 jelah..bukan bleh kejap pon.. tambah2 lagi mak..sembang ngan org tu..sembang ngan org nii.. sampai nak abis majlis baru nak balik..hehe..sampai tak sempat gi kenduri akikah pengasuh syaqir..aissyy -_-

balik dari kenduri tu, pegi kepong lak.. umah makcik aku.. lepak2 makan2 lak kat situ.. gamat..riuh rendah.. kompol sedare mare ni memang seronok kan.. lagi2 bila kitorang pakat cakap loghat ganu.. cousin aku yg keras lidah tu nak gak speaking ganu..dgr aku adik beradik speaking ganu asyik duk gelak jee..tah pape..haha

petang aku pon gerak balik ke keramat umah akak aku lak..ngan akak n adik2 aku..mak tinggal umah makcik aku sebab tak muat kete..hehe.. n malam tu plak ade activiti lagii..sebab tu tinggalkan mak kat umah makcik aku.. kitorang gi ane? tungguuuuuuuuu :D



**tak best ah entry ni takde pic kan..hikkkkkk**

6 comments:

mamyharraz said...

dpt berkumpul dgn family mmg best :D

ok akk tgg next entry pulak ;)

EZAN IDMA said...

amboi skan berjalan ye

-Sara- said...

mamyharraz,

hehe..seronok sgt mamy :)

okey, stay tune tau :)

-Sara- said...

ezan idma,

yelah..org tua dtg sini mmg seronoklah awk! :)

maya amir said...

sara org ganu ke?ouhh kepok lekor..na na na ganu kita;) hehe

-Sara- said...

maya amir,

ye kak maya, sara org ganu! hehe

wah, kak maya ni siap nyanyi..kelakar lok! haha :P