Thursday, July 26, 2012

masih dalam kerisauan

hye, assalamualaikum!



kejap lagi aku nak balik, kira halfday lah.. sebab nak ambik aqif.. demam tak kebah lagi, masih panas.. risaunya hati ni tuhan jelah yang tahu.. kalau ikot hati aku malas je datang keje harini, bos bukan ada pon, petang ni baru balik dari KK.. tapi takkan nak ngelat lak.. cuti tinggal ciput paham-paham jelah..



cayang ibu tunggu ibu yee..!




to u olls, selamat berweekend, selamat masak-masak best-best sempena dah dapat gaji dan kemasukan bonos, n selamat berasak-asakan bila keluar shopping raya tu nanti k!





**jadi ke plan shopping raya weekend ni kalau aqif duk demam lagi? alaaaa :(**






7 comments:

mamyharraz said...

cepat sembuh ya baby..nnt boleh ikut mama shopping raya ;)

ieda said...

harap2 aqif cepat2 sembuh dikkk

Kakzakie said...

tak senang hati kan sara bila anak tak sihat. Apa lagi masih baby.

Kakak dah tak berasak shopping Sara tapi ke bazar hihi... tiap petang:)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sian aqif... Moga cepat sembuh...
Tak pa, next week pun boleh lagi kut pi shopping raya... hehe

cik hani said...

Spoiled lorrr planning shopping kamu ye.aku xshopping pun.hikhik..

Wahida said...

Aqif demam lg ke i sara?

maya amir said...

aqif camne sara? dah sihat.. moga cepat smebuh boy!!