Tuesday, July 3, 2012

wordless wednesday

hye, assalamualaikum! :)































boleh klasifikasikan sbg kes dera tak??!!  ni Ateh punya kerja... cian adik Aqif tauuu! :D





**Ateh tu my kakak**







13 comments:

axie said...

comeinya budak bam bam ni

Fieza79 said...

adehh rela je aqif...hahaa kelakar tgk...

uwaa mngamuk jgk ehh...tu y comel tuu..

Kakzakie said...

Mula-mula macam syok dia main lama-lama boring tu yg menangis..

~SHiLA~ said...

k membe dah rajin updet blog dah.tiap ari updet ;))

yg katil tu katil time bujang ke?muat utk 2org kn.kah3

syariza09 said...

x perrr...si bam bam nampak sronok jer tu, nangis pon sbb boring kot

Qhaifa Nur said...

pot baru yup sayang...

eMMe said...

mula2 muka macho lagik, lame2 tu haa..melalak jua akhirnya, hahaha...

ieda said...

ekekek budak2 dikk
same aje .. rasanya mereka memang suke duk dlm bakul @ baldi macam nie ..
kalau anak akk dah x muat dah dia nak santai2 dlm nie ekkeke ;)

maya amir said...

pengganti baby cot...hehehe...

mule2 ok, cool jek..skali agak dah boring, mula laaa die dah jerit...hehehe

wahida said...

comel je dia duk dlm tu...hehe..rasa nak cubit2 je pipi dia tu...

Hanis Azla said...

ala tomei2.. risau tergolek ke belakang aje.. he..he..

Mama Hanim said...

Alahai cute sangat..bila dh besar nti mesti dia seronok tgk picca cmtu kan..

nik rosmawati said...

mula2 mcm seronok.last2 bosan agaknya..hehe