Tuesday, December 28, 2010

danggg!!

salam sume!

niat d hati aku nk update blog kesah blk kg ptg ni
tapi memory card aku buat hal plak! dangg!
xtau kenape, xbleh bukak plak gmbr2 lam tu! dangg!
Zaa , perasaan geram sara same cam Zaa gak skang niih!
ahhhhh!! !#$%^^^&&**!!!
dhla banyak giler sume pic dalam tuu!!
uuwaaaaaaaaaaaa!! :((


karang aku jerit cmni ade gk yg ingat kne histeria ke pompuan nii? haha :P



**psstt : aduii, apo nk dibuek nii..? (=,=)



sign5


16 comments:

III bDkNaKaL III said...

sabar sara...tp knp lak eh?bkn ke tu tepon baru?

syariza09 said...

SARA oh SARA,
naper leh jd camtu??
kwn2 mu nie udah tergedik2 nk tgk picas

Wahida Shukeri said...

erk...saba sara..cuba try lagi skali..mana tau ok balik ke memory card tu...

siti said...

de virus keee..try 'search tgk..search DCIM' ct pon xleh bkk pics kat camera kompak tp search jer, dptla tgk blk...

-Sara- said...

bdknakal,

itulaaa..ckp tepon baruuuuu..ahh! :P

-Sara- said...

syariza,

awk! tau xpee! eii bencilah! dh semangat nk tempek pic bergedik2 mse blk kg, skali error plak! damn!!

-Sara- said...

wahida,

sara dh try byk kali, try lappy kt umh pon xpatla wahida :(

-Sara- said...

siti,

search cmne? cepat ajar sara ;)

~SHiLA~ said...

laaaa..bengangnye..
aku pendrive ilang pn mroyan..haha
memory henpon ke kemre

-Sara- said...

memry henpon je pon, kami mne mmpu nk bli camera cm ko..haha! :P

siti said...

memorycard ilang @ pic dlm memorycard yg ilang?

-Sara- said...

siti,

bile sara cucuk memery card tu kt pc xleh detect, die kua ckp 'insert the usb', mcm kite xcucuk plak pdhal kt my computer tu ade 'removable f'.. bile klik kua cmtu n suh kite format blk plak

~~zaa~~ said...

alamak!! apsal la jadi macam ni hujung tahun ni!!!! :p

-Sara- said...

zaa,

haah yang! eei benciiiii! :(

siti said...

usb cable rosak kot..bli lain! ;))

-Sara- said...

siti,

ntahla, rase gtu gk,hehe