Tuesday, December 28, 2010

poor me (",")

salam sume! :)

aissyyy, pagi ni kn aku semangat dtg keje! konon nk siapkn SKT bos yg xsiap2 lg tu
tak siap2 bukan sbb pa die ni pemalas tangguh kje, tp sbb line tenet sini slow gilerrrrr
n pagi2 ni aku dtg kje on pc trus bukak hrmis
haaa! slalu on fb n blog dulu tau, tgk, semangat x semngat waja aku nk berkerje kn? :D
tp rupe2nye, ceh! dr kul 8stgh td smpaila skrg ni kt kul 11 xdpt2!
cmne aku nk buat kje klo line asyik hangggg jee?
pa dato' n ngn dato'2 skali siap call tanye dh hntr blom, dh hntr blom (T_T)
jgn nk salahkn saye ye dato', i've try my best but the line here are sooo slowww la dato'..hohoho

sementara tu siapkn memo2 yg ade, ape2 yg perlu disetel
siap sume kje, smbl duk refresh hrmis yg smp sudah xdpt2 aku pn blogwalkin laa
nk update story blk kg xdapetla, pic xleh bkk lam memory card tu.. ooh how poor me! :(
nti tghri krg aku try lagilah bukak pic tu, klo xpat gak nmpk gaye kne crik alternatif lain...


**psstt : sape bleh tolong aku kenape memory card aku jd cmtuuu?? :(


sign5

11 comments:

~SHiLA~ said...

hrmis kene try url len gak..
tp kt cni mmg lembabbb pn

-Sara- said...

haah dgr dorg ckp kt radio lgsg xpat..lg cian ;))

~SHiLA~ said...

eh pat jela..
tp kdg mmg lembab pn..
ko kene try sume url hrmis yg ade

syariza09 said...

eh jgn lupa try buka pic tu, kot2 ari ni ada luck...

kalo boss ngamuk nk cpt, suruh jer dia wat sendiri...hehe..ada brani ka???

MiSz eiN said...

hrmis mmg hampeh je!! nk isi cuti gantian pn da berminggu xsetel. ade2 je prob nye.
SKT ein plak dah berjaya hantar kat bos ein. tp kat inbox hrmis bos ein xdop.
aiyo...fedup nk layankan hrmis je kan! ;)

-Sara- said...

shila,

ntah bos aku yg ckp radio xpat lgsg.. xleh caye ah die tuh! :P

-Sara- said...

syariza,

awk! klo bleh mmg nk jee sara suh die buat sndri tapi apakan daye!huh! :(

-Sara- said...

ein,

tau xpe einn! isshh bleh jd mereng pale otak layankn hrmis ni kn? :D

bunga_ros said...

sara, try buat LNPT pakai url ni.. https://internet.eghrmis.gov.my.. Ke sara mmg dh pakai url ni.. Hehe..

-Sara- said...

rose,

sume url dh sara pkai rose, mmg lembssss..sabo jelah nk wt cne..hehe

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMOTION MAKEUP CLASS AWAL TAHUN!!!! BASIC TO ADVANCE CLASS (RM350 retail)
PROMO PRICE: RM295 ONLY!!!! LIMITED SEATS!
DATE: 9/1/2011 & 30/1/2011 (PICK 1)
PLACE: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM(NEXT TO PTPL)

REGISTRATION WILL BE CLOSING ON 1/1/2011
CALL/SMS 016-2128740 (EYRA RIZAL) TO REGISTER.
*STUDENTS WILL BE ABLE TO JOIN E.R TOUCH TEAM.