Monday, December 27, 2010

warm up!

salam sume! :)

ooh alangkah lamenye aku tidak menjenguk blog nii
olo2 ciannye die terabaii yee (T_T)
harini bru stat kje setelah bercuti blk kg!
uhh bile blk kg alangkah beratnyee kaki, tgn, montot segala bagai nk blk kl! :D
btollllll..series! rase cm nk berkhidmat utk negeri je plak! aissyyy..

supposely hari ahad dh kene blk kl, then semlm isnin start kje
tapi biasalah husband tu ble blk kg klo tak terlajak satu hari dr jadual asal tak sah! :P
so, smlm bru bertolak blk kl, pkul 1 dr kg, smpai kl sedang elok azan maghrib
tak trus blk umh tapi jadik post-tol tukang hantar keropok lekor ke 3 buah umah
huhh! letih ko! haha..biaselah mak yg kirim
utk ank2 die yg laen yg xblk tu knelah ade buah tgn wat blk
eh Faten , utk awk ade, jgn risau ye! :P

keluar tol gombak, trus zaap ke keramat umh sis mas
msg dorg suh trun bwh umh trus, mls nk naik sbb kejar mase
dh dr keramat ke selayang ke umh k long
tp xsampai umh die pn jumpe kt petronas giant bt caves je sbb dorg nk keluar mkn, selamat!
dh setel kak long, zaap ke kepong plak ke umah mak uda
same gak, husbnd je msuk umh mak uda hantarkn buah tgn tu
aku n syaqir tgu lam kete je
setel sume trus blk umh, smpai2 kul 8stgh!
penattttttttttttt! husbnd lg penat die yg drive, xpee mlm td kn syg dh massagee b.. :D

aqirbby
syaqir sayanggggg bby batrisyia! :)

** 1 pic jelah dulu, kn dh ckp 'warm up' dulu! :D

**psstt : to be continue yee :)

sign5

8 comments:

dakcik said...

ecece..syaqir practise nmpak..=D

~~zaa~~ said...

nak jugak oleh2 ganu!!! :p

Hanis Azla said...

nak kena jadi posmen tu yg malas sikit tu kan.. he..he..

-Sara- said...

dakcik,

ahaha..mestilah kne practice! :)

-Sara- said...

zaa,

meh cinilah! :)

-Sara- said...

kak hanis,

haah tau xpe kak, 3buah umah,oo penat tau! :D

MiSz eiN said...

olo comey

-Sara- said...

ein,

eh mstilah comel cm mak die! ;)