Wednesday, December 1, 2010

xtau tajuk ape :p

salam sume! :)

harini amacam? okey ke korg? aku okey2 jee :)
pagi2 masuk opis trus siapkn minit mesyuarat semalam yg xsempat disiapkan
eh, mcm xcaye je plak..mting bru kemarin, harini dh siap minit tu!
cayalah! slalu klo xsimpan smp jdik 'pekasam' mmg xsah! hahaha
xpelahh oklah tu kn, sekali sekala mood rajin dtg, bagoslah tu! :)

tapi yg pastinya smbil type minit smbil berfb n blogwalking
haaa..ganas x? ahahahha
org klo dh wat kje xde r nk jenguk2 fb, blog bagaikn
haaa tula kn aku ckp wlopon aku on9 fb n blog manjang jee tp keje aku jalan okeyyyyy
so, sape berani nak marahhhh??? :D

aku xde ape cerite ponlah
cume ade sorg makhluk kt opis ni yg agak menyakitkan mata dn jiwa raga aku
aku malas nk ambk tau hal die, tp sbb die dh nyusahkn aku terpaksalah aku luahkn kt korg!
xperlulah aku cite detail kt cni, ckuplah aku ckp die menyusahkan aku!
n jgn ingat seorg lelaki yg boleh jd imam jemaah masjid adalah seorg yg baik dn sempurna okey!
harapnya die sorg jelah mcmtu.. jgn cemarkan maruh org bergelar ustaz
sorg dh ade contoh depan mate aku sndri! ckuplah aku dn org2 disini  tau perangai teruk die tuu
mungkin org lain boleh respect die as seorang 'ustaz' but 4 me, nehhiiiiiii laa babe!

eh oklah dhla tu, aku xnak cemarkan kamar blog aku ni ngn crite2 kurang enak 'si dia' tuu
yg penting aku buat kje aku, xde org kacau aku, aku xkacaulah hidup dorg
selagi boleh bersabar kita kenalah bersabar
tp jgn smpai dipijak kepala sudah ye!
peringatan utk diri sendiri :)


eh yg penting, list bahan n resipi puding triffle dh siap print! hahahaah! :P
klo xbuat gak, saje sangatlaaa.. :D


**psstt : mlm tadi syaqir buat perangai, bgn pkul 3pg nk tgk tv.. (^_^)


8 comments:

~SHiLA~ said...

xabeh² laaa ustaz tuh..haha

-Sara- said...

shila,

tau xpe weh! dgn muke xbersalah dtg kt aku! eii tolonglah! nyampahlah dowh! ;))

Wahida Shukeri said...

wah..awak nk buat triffle ke sara??bestnye.....dh amik resepi hari tu, tapi x buat2 pun..hahaha

bunga_ros said...

cian sara.. Abaikan saja orang itu k.. Sedapnya resepi sara tu.. Bleh nanti sara wat pastu Ros dtg mkn.. Hehe..

-Sara- said...

wahida,

haah sara pn dh lme nk buat tp xterbuat sbb lupe salin resipi, wiken ni insyaallah nk buat, hop menjadilah!hehe :)

-Sara- said...

ros,

haah mmg sara abaikan je pon makhluk perosak cmtu!

eh rose nk dtg umh sara ckp awl2 nti sara buat! :)

axie said...

kat sini boleh mintak x?? dah buat belom?? hehe

-Sara- said...

azie,

eh azie ni, kn sara ckp wiken ni bru try nk buat.. bru try je tau! xtau jadi ke x..ehehe :)