Thursday, February 24, 2011

aku memang tak setia orangnya...

hye, assalamualaikum korang! :)

yee, aku memang tak setia! baru je berape bulan, tukar lagi! hikkk! sabar, sabar.. aku bukan cakap pasal aku tak setia ngan husband akulah wey! nauzubillah, aku bukan pompuan camtu, insyaAllah.. ni aku cakap pasal kesetiaan aku kat blog template aku ni..

haritu baru pasang niat nak pakai layout yg aku pakai sebelum ni lame sket sket jelah.. tapi xboleh lah, aku ni kadang2 cepat bosan ngn sesuatu benda.. cam meja opis aku ni gaklah, mgu lepas je berape kali jugaklah aku alih2 kedudukan barang2 atas meja aku ni..bosan tgk same jee..nak pemandangan lain jee..hihi

haa alih2 arini tukar lagi template aku... haha, bukan tukar, tapi nak uji kreativiti aku dalam mendesign blog aku sendiri.. guna yg template design kt dashboard kite sendiri tu! isshh, serius cakap, aku memang seorang yg tak kreatif, ni je hasil yg mampu aku buat! header tu kosong je, tulisan pon besor bapok! eheemm, Ain tolonglah ajor sara buat header yg cam nak tempek pic sendiri tuu, camane ek? ain pakai photoshop ke? teringin nak design header sendiri plak ni.. heeee :D



**psstt : nasib baik hujan lebat dh berenti, xdelah kuyup aku balik jap g! hehe



signsara

10 comments:

syariza09 said...

hahaha...sbb per gelak. sbb sy pon tengah kira2 nk tuka baju baru, alih2 tgk sara tuka dulu.x per esk rehat panjang, harap2 esk my blog dh tuka baju..hehe

kali ni i nampak suci jer blog ni hehehe

-Sara- said...

syariza,

oyeke awk? ahaha, mood yg samelah plak kite ni!

wah! siap dh set time rehat esok utk mendeco blog! hikk, bravo2! :D

dakcik said...

wah ok la nie wajah baru..sukeee!! santek!!! simple!!!

oo, nk wat picture sendiri jd header..boleh jek nk ajarkan..tp kene donlod picasa dlu eh..cari kat goggle..=D

-Sara- said...

dakcik,

cantek ek..hehe

oo picasa ek, ok nt sara google, nything sara refer ain blk no hal kn? :D

~~zaa~~ said...

curang sungguh! huh!



hahahahah :p

-Sara- said...

zaa,

ahaha! eh, u harus pujilah 'kekreatifan' i nii! hahaha

nic@ said...

nanti dah pndai design blog sendiri,bukk tender lah.aku nak suh design header aku loppp

dakcik said...

no problem dear! since u dah pndai edit2 nanti mesti u jd adicted mcm i !!! haha

-Sara- said...

nica,

ahaha, tang header tu yg aku merangkak g ni weh! hehe

-Sara- said...

dakcik,

semlm sara dh install picasa tu, pastu dh xtau nk klik mane dh, sara pon uninstall blk, haha

series ni, nk suh ain ajarkan :(