Monday, February 21, 2011

gatal sangat.. kan dah!

hye, assalamualaikum korang! :)

aku baru masuk opis ni.. ape? lambat? yee aku taulah lambat! sebab baru balik bawak syaqir appointment klinik, biaselah, appointment 6 bulan sekali tu..

semalam petang aku boring giler, so sajelah godek2 kt setting design yang kita bleh create sendiri tu kan, tapi aku saje try2 je, xde pon klik 'apply to blog', means aku still guna layout same lagila, tapi ni tengok2 kat ruang komen kt post dah ke bawah pastu font die kecik giler! so, kpd yg setia rajin komen blog aku ni sila ambil maklum ye! kalau nak komen ade kat bawah post tau, tulisan kecik sket, so bukak mata besar2 nak cari komen tu ek! tq! :)

satu hal lagi plak, bloglist aku sume hilang! issshh! dah jenuh, kena masukkan balik! ermmm (T____T)


syaqir kat klinik tadi

dah besar, minum susu pon sambil duduk, xmau baring dah, hehe



signsara

14 comments:

~SHiLA~ said...

aah aritu pn bloglis aku ilang tem tuko layout..pelik lak leh ilang..huhu

-Sara- said...

shila,

jenuh kott nk masukkn :(

~~zaa~~ said...

ayak! hahaha tu la, gatai nau tangang! hahahah


p/s: yang, jangan lupa date kita 6hb! bawak makanan sedap2! hahahaha

Cik Ezy said...

aritu tukar layout kene gak gni.. huhu..
kne wat bloglist baru..

-Sara- said...

zaa,

tulah, gelenya pulok tangan ni, haha

p/s : okey cyg! errkk, xnk bwk aci x? hehe :P

-Sara- said...

cik ezy,

awk kne gk cmtu ek.. tulah, jenuh tau! :(

syariza09 said...

sama ler masa tukar layout ritu, seksa tau nk kena skodeng satu2 & masukkan smula.

rasanya komen kt bawah better dr kt atas, nanti i pon nk tukar komen blog kt bwh, senang x yah susah2 scroll naik atas smula

kalo kecik tu, leh tuka saiz font kot

-Sara- said...

syariza,

haah susah tau, nk msukkn satu2, dhla sara byk follow blog org, hehe

haah kn, better kt bawah, tulah sara nk tukar font tu tp xbrani lak nak usik, karang lain lak jadinye, lagi haruu..

ibunaznoy said...

salam,cuba p kat blog tutorial ni,macam2 ada..mungkin dpt membantu..

http://tutorialuntukblog.blogspot.com

p/s:berani2lah mencuba ^_^

-Sara- said...

ibunaznoy,

oyekee.. hehe.. thanx :)

Myra Jay said...

MJ pun baru tukaq template pkai blogger punya, sebelum nie tulisan kecik sgt.. :)

-Sara- said...

myra jay,

yeke? so, skang dh ok ek? nti sara terjah blog MJ ek :)

Adzriel AB said...

jenuh le nak mencarinya. kalau yg kita ada follow senang le. yg tak boleh follow susah le nak ingat.

-Sara- said...

adzriel AB,

ehehe.. sara msukkn yg sara follow je, jenuh sbb sara byk follow org.. hehe :D