Wednesday, February 16, 2011

apam pelangi


as-salam korang! :)

tiba-tiba je tajuk 'apam pelangi'.. tak de ape ah, arini aku pose tapi teringin nak makan apam pelangi, tibe-tibe je plak kan.. lagi2 kalo apam pelangi tu yg kaler striking cun2 tu lagilah menggoda aku nak ngap! teheee.. tapi aku nak yang aku buat sendiri tak nak beli kedai, cayy! :P minggu lepas mase bli barang dapor dh beli tepung beras ingat weekend nanti nak buat, tapi lupa lagi satu bahan lah, yis mauripan tuu.. ermm, ri jumaat nanti lah pegi beli.. ntah camane rupa yis mauripan tu pon aku tak tau, tak penah tengok la plak..hehe

nak tempek pic, kabel usb tertinggal lak.. so xde pic meriah kat blog aku arini yee :)


google
cantik kan kaler die? ;)



**psstt : nak makan ape ye buke pose karang? :D




signsara

22 comments:

~SHiLA~ said...

ala igt pic kek ko..cantek giler kaler..ala mauripan yg lam peket kecek tu la..cay mbe blagak lak gtawu..haha

-Sara- said...

shila,

alah, aku xpenah wat mane ah tau! eh tapi cm pelek je ko tawu lak psl masak2 ni, konpius aku! haha

syariza09 said...

nk komen sama gak ngan SHILA

mati2 igt kek ni Sara yg buat, kira dasyat tu, baru jer nk minta resipi..hehe
betul la tu, mauripan ada juak lam peket, kecik je peketnya

ibunaznoy said...

salam nyibuk sini,kek nmpak sedap..tp bkn tuan umh buat ye..^_^

axie said...

nanti sara buat kongsi resepi k..

-Sara- said...

syariza,

haha..sume tertipu lak sbb sara x mention NAK TRY buat, 1st timela klo buat nnti.. xpenah wat g laa..huhu

-Sara- said...

ibunaznoy,

sorg agi tertipu..haha..sorry..sara xbuat lagi laa..nnti klo buat sara post ye :)

-Sara- said...

azie,

iyee azie..ntah jd ke x, 1st time gk :)

siti said...

xbaik google pic mknn time2 pose neh...t pahle tgl cket ;))

-Sara- said...

siti,

alah, bukannye sungguh2 depan mate pon! ;))

Hanis Azla said...

mmg mengancam warnanya.. itu yg buat lg sedap tu kot..

-Sara- said...

kak hanis,

haah kak! xsabar nk try! tp xtaulah kaler mengancam cmtu ke x..hehe

Adzriel AB said...

ooo..pose ke?

Cik Ezy said...

comel la plak apam pelangi ni..
haha

Wahida Shukeri said...

nak makan pun sayang...cantik bangat kaler dia..

-Sara- said...

adzril AB,

haah beselah, pose gnti..hehe :)

-Sara- said...

cik ezy,

tulah kn, comeyla pulok! hikkk :D

-Sara- said...

wahida,

hihi,tatap lu puas2 baru makan! haha

♣dya aien♣ said...

tba tba dya pn teringin nk makan jugak..
adeyh..

-Sara- said...

dya aien,

hehe..google je resipi pastu tryla buat, sara pn 1st time bru nk try nnti tp heboh jee..hehe :P

w.a.n.i.e said...

wahh..mcm sedap jer...nak resepi

-Sara- said...

wanie,

nti saye buat dh jd sy publish resipi yee, jgn tertipu tu pic sy google la awk, tehee! :)