Wednesday, February 16, 2011

zikir munajat kot, tehee!


salam korang! :)

tadi menggodek memory card, banyak sangat pics n video syaqir, sayangnya nak delete, setengahnya save dlm lappy, tapi x sume karang berat lak.. so, ni 1 of the video yg aku nk share ngn korang, hehe.. comel! :) *sendiri cakap anak comel, hehe*

video
yang tak menahannya berselawat ade gaye lenggoknye, siap ade ending! haha!
pastu, tu background suare ibu n makcik2 die, heboh! :D



signsara

6 comments:

DKosongLapan said...

hehehehe.....
siap sikat pun ade.....bagoih macam ni..kecik2 lagi kite dedahkan dengan zikir munajat ni.... tengok daghi video ni....siap bertaranum lagi tuuu...hehehe

-Sara- said...

dkosonglapan,

taranum? haha, bdk ni main bantai je tuh! tp mmg syaqir ni suke tau bab2 zikir, solat, astro oasis tu channel dielah! xleh bukak channel lain dh, die konker..hehe :)

Myra Jay said...

Ala takleh nengok..
PC tak cukup support kot..
Nak gak tgk anak akak berzikir :)

syariza09 said...

dia tepuk2 tu, buat ala2 kompang ker

-Sara- said...

myra jay,

yekee? hehe.. xpe, try pc lain lah
*cam pakse gak tu suruh tgk, haha :P

-Sara- said...

syariza,

ade tepok2 ek? ntahlah budak tuu, seronok beno.hehe