Monday, February 28, 2011

senyum tak nampak gigi

hye, assalamualaikum korang! :)

senyummm tak perlu kata apa-apa.. senyumm... *tetibe nyanyi lagu najwa :D*

dah lama tak buat tag, berapa banyak tag dah orang tag aku, xkirelah tag utk contest ke, kene jawab tag ke tapi tak terbuat.. sory ye kawan2.. bukan ape, biaselah mende2 ni kena tengok mood.. harini mood sudah datang.. ape lagi, buat jelah..hihi

dapat tag from blogger Kak Adzriel Ab, tq kak sebab tag sara! n promot blog sara jgk :) okeh, actually mende alah ni contest, so pegi lah klik kat penganjur contest ni, rupenye dh close date, 27 feb ritu, haha.. takpelah, nak jawab jugak utk suka2 jee.. eh, sebagai balasan aku pon nak promot jgk blog akak tu, korang klik link tu ek, die dh promot aku, aku promot die balik :)

sebenarnya, klo tgk gambar2 aku sumenye senyum nampak gigi, memang xde ah xnampak gigi wlopon gigiku tidaklah seperti model iklan gigi, haha.. alih2 godek2 jumpelah satu!


bulat getel mukee! muahaha!

nampak cam tak senyum je kan? sebab tu aku kurang gemar senyum tanpa menampakkan gigi, cm tak ikhlas jee senyum gitu, haha! then, kene bagitau gambar ni bile ambik n kat mana.. okey gambar ni thn lepas if x silap la, baru lepas bersiap2 kat umah nak pegi OU, biaselah pompuan klo dah bersiap2 cantik snap sekeping due, bajet cung ah konon! haha! :D

pastu kena tag 5 orang, aku nak tag Dakcik, Azie, Zaa, Shila and Syariza :)



**kalo masuk contest tu agak2 menang ke muke gituuuu? kakaka!!


signsara

16 comments:

~SHiLA~ said...

aku ek kene tag tu ;;)
ala da duedate da pn..br aku xcited nk menang..wakaka

syariza09 said...

huwaaa kena tag...tul la ckp shila, da xpired la, nk yg lom xpired lg....haaa demand tul :D

dakcik said...

ala ade jgk eh i kene tag..hehe..TQ sara..lau ade mase i wat k! =D

p/s : dah donlod belum picasa?? jd tak buatnye??huhu

~~zaa~~ said...

oloh la..jenuh pulok nak cari gambar tok napok gigi heheheh

-Sara- said...

shila,

kan dh ckp, ni tag saje2 suke lah, bukan contest pong! isshh!

xnak buat sudah ah!

*cay marah* :))

-Sara- said...

syariza,

ni lagi sorg, kan dah cakap sje2 suke wat tag, bukan contest pon lah! haha :D

-Sara- said...

dakcik,

haa free la baru buat :)

p/s : dh donlod picasa tu, pastu xtau dh klik mane, trus sara delete balik, haha

-Sara- said...

zaa,

hoo.. cari jugoklah sapa jupo! hehe :P

Hanis Azla said...

klu msk contest tu mmg boleh menang tu sara.. biasalah perempuan kan.. klu rasa cantik sikit mmg tak sah klu tak ambik gambar sesnap dua.. ha..ha..

-Sara- said...

kak hanis,

yeke kak? silap ah xmasok..hehe

tau xpe! oo akak pon cmtu ek? haha

axie said...

sara, dah buat!!! haha :D

-Sara- said...

azie,

oyekee? wah, xpress! nnt sara terjah ye! :)

Wahida Shukeri said...

wahida mmg slalu senyum nmpk gigi..xreti la nk pose cam artis tu..

-Sara- said...

wahida,

tula kann.. kebykn kite mmg klo senyum nmpk gigi kan..hehe

eh,senyum xnmpk gigi cm artis ek.. hihi :D

Adzriel AB said...

menang kalah tak kisah sara...janji happy... he...

eh apasal suka beno akak tag sara ni ek...

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

-Sara- said...

adzriel ab,

ehehe.. tq kak sudi tag sara lgi..nnt sara terjah blog akak ye :)