Thursday, May 3, 2012

cubaan demi cubaan

hye, assalamualaikum! :)



gigih meniarapkan diri...


iyahhhhhhh...


setelah cubaan demi cubaan menggigihkan diri untuk meniarap, finally yayyyy! aqif dah nerak ni ibuuuuu :D



kan dah 6 bulan.. nilah masanya aqif meniarapkan dirinya.. tapi kadang-kadang malas jugak budak ni tau! berat tubuh kata tok wang! hahaha... tapi bila dah meniarap tu takdelah lama... mulalah terjerit-jerit panggil orang.. pastu bila orang dah balikkan semula badan dia, terus tersengeh-sengeh, buat muka tak bersalah langsung! :P





pesanan untuk kawan-kawan belogku sayang : sekarang ni stail aku tak balas komen kat entry aku, bukan bermakna sombong yee kawan-kawan... bukan bermakna aku tak appreciate komen kawan-kawan... takkk...takk..bukan..bukann *sambil geleng-gelengkan pala*.. tapi lepas aku baca komen korang kat belog aku, aku akan terus berdesupp ke belog korang n mengkomen entry kat belog korang lak ok? deal? *salam*  jangan malas-malas komeng tau! ;D*


6 comments:

Kakzakie said...

Saat yg dinantikan... syok tengok perubahan demi perubahan anak sara. Memula tiarap mesti nak angkat kepala pun tak kuat kan... lagilah aqeef montel-berat kepala sebab pipi pun dah melayut hihi... geramlah kakak:)

maya amir said...

arghh suke gile tgk baby ni.. mata bulat, pipi bams bams..hehehe

eh akak pun dah lama tak reply komen, akak tak sempat..jadik kalau ade komen yang berbentuk soklan, akak jawab kat blog die..hehehe

zehan said...

tembamnya...teringat masa anak2 umur camtu....
salam perkenalan ye...
saya follo blog awak...

..jemari menari.. said...

bulatttttttt~
ngahaha..mama dia ni org mana kah??trgganu ye?

syariza09 said...

bam bam berat body ni, tp ok la dia usaha gak nk nerap

ieda said...

ekekek ok dah nie
kira awal dah tuu meniarap ada budak tuu masuk 8 bulan baru meniarap dik ;)