Wednesday, May 9, 2012

tertinggal 'calong'! *entry pantas*

hye, assalamualaikum! :)


ini entry pantas ye kawan-kawan!  ekoran entry Tumis Laksa last day, aku baru perasan... dalam tu beria duk explain "tumis laksa ni taruk calong banyak-banyak baru sedap tau kawan-kawan".. tapi dalam resepi yang aku bagi tu haram takde masukkan calong! ahahaha *gelak besar-besar*


dibuatnya kawan-kawan yang dah set nak masak tu, tengok-tengok takde aku sebut masukkan calong *kawan-kawan dah tau calong tu apa kan*, haaa ni nak bagitau, masa masukkan sayur-sayur tu, boleh masukkan calong sekali ye kawan-kawan... pastu barulah masukkan mee kuning... hikhikkk :D




google
agak-agak tak tau rupe calong tu, aku membaikkan hati googling rope calong..
nilah dia calong yee kawan-kawan :D






*taknak tengok video ibu kejam dera anak dia.. tak sampai hatiiiiii.. macam tu punya olang pon ade ke???!!!**



3 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

**sama la, tak tengok pun... tak sampai hati...

**Sara, sal ada hantar email, tapi tak berbalas pun... Sara dah tukar add rumah ke?

Kakzakie said...

Alahai calong tertinggal tapi kakak boleh agak masa bila bole masukkan... dah jadi mak-mak tak kan tak boleh agak kan...

Irfa said...

fish ball ker?