Sunday, May 6, 2012

syaqir's birthday *entry expired*

hye, assalamualaikum! :)



birthday syaqir 13.1.2012..harini dah 7.5.2012 baru nak update.. jahatnya mak dia :P kesian anak.. takpelah omputih kata better late than never kan :D


sebab 4 tahun, so ada 4 slices cake, ada 4 flavour
*ada ke orang buat gini? :P*


bufday boy teruja tengok bufday cake...


time tiup memang dia excited!


sebenarnya beli kek ni dah sehari lepas hari bufday dia.. mak dia frust dah buat oreo cheese cake masa hari bufday dia tu tak menjadi keknya :(.. small celebration kat umah jee.. beli yg slices jelah... takpelah janji tiup lilin kan abg aqir ;D kek-kek tak penting, yang penting kasih sayang ibu kat abg aqir tak pernah terpadam walaupun dengan kehadiran adik aqif..ibu sayanggggg anak-anak ibu :)


eh tetiba pulak ada kari kepala ikan merah?  ini cik suami request nak makan haritu.. bufday anak, bapak yang lebih-lebih request nak makan apa..haha.. takpelah demimu suamiku sayang, ku masakkan jua gulai kari kepala ikan merah itu... 1st time kot.. cik suami thumbs up.. kawwww dia cakap! hehe.. nanti kita repeat buat lagii yeee..  ehh memang ada skali haritu dah repeat dah kalo tak silap.. maklumlah ni berkurun punya gambar :D







*semalam buat sup tulang tapi tak jadi.. silap beli rempah.. rempah yang biasa pakai tu takde.. ermm pangkah dah rempah cap Mak dot dot dot tuuuu :(*



4 comments:

dakcik said...

uih lamenya peram..hehehe
anw, xpe la..janji ade sesuatu utk anak kita igt kan..;)


sedapnya gulai itu..nk request gak la..hehe

mamyharraz said...

nak dekat tgh tahun birthday aqir berlalu ;P hehe apapun bagus jugak kalau beli kek lain2 perisa ni kalau nk mkn sendiri..boleh rasa lain2 ;)

Kakzakie said...

Ialah masa tu mama busy memanjang itu yg baru dapat buat May 2012 ye...

syariza09 said...

rasanya org lain lom pernah buat kot, tp ok gak tu leh rasa mcm2.

terror tu leh wat kari kepala ikan, kalo mkn mesti goyangg2 kepala ;)