Friday, January 21, 2011

alahaii..


salam sume! :)

ade orang x nii? ade x? ade x? cepat lah jawab! LOL. yelah arini kan wiken, msti ramai punye yg outing kan.. aku ni kalo hari sabtu korang xyahlah carik kat ceruk dunie mane pon, aku memang ade kat rumahku syurgaku nii.. hahaha.. kebosanan wehh, drp pg hadap lappy, bw, fb, tinggal jejak kt blog2 org..(=,=)

nk tgk tv xdapet, astro potong lagiiiiii! huwaaaaahhhhhh!! bil date 18jan, aku ingt klo bayor tgu gji by 25th sempat kot, xpotong kot, rupe2nyee mmg haprak tol astro ni kn, lebeh sehari terus potong, xde limit time.. kuang asam! bil berukbeng celcom kesayangan aku ni gak yang baik, limitnye rm150, klo lebeh drp tu bru dorg potong, so klo tiap2 bln ade tertunggak utk sebln xde dorg potong pong! ni astro takk! lambat bulan tu trus potong ah! mentang2 ah dorg ni sekor2 xde saingan! klo camni gayenye nampak gaye aku kena bukak bisnes paid tv station cm astro ni lah kn..buat kasi gempak sket.. pastu sume org bertukar drp astro dtg msuk channel aku.. cewahh! berangan xhengat.. kuang3 (^_^)

slalulah aku 'ter'lupa nk pegi membayor bil astro nii.. sbb slalu bil astro ni bahagian aku, bil2 lain husband yg bayor, aku bayor bil yg murah2 cm astro ngn berokbeng jee, hehe.. bil2 beso lain husbnd lah bayo.. aissyy, duet gaji habis duet bil je weh.. bil kete, umah, nursery, api, air, credit card, astro, berukbeng, installment2 lain.. brg makan pakai, minyak kete, tol.. huh! panjang gaklah list tuuu.. cmnilah dunie harini ek, sume bayor, klo ko nak pakai ko bayar, xnak bayar memang xmerase laa (T_T)

last-lastnye botak pale laki bini nii, hahaha.. gaji 10k laki bini pn xcukup.. sbb tengok tu nak, tgk ni nakk..! :D


google
duet mengalir cam air!



**psst : nasib baik badan syaqir dh xpanas, pagi td panas sgt..alhamdulillah



signsara

18 comments:

eMMe said...

betul tu...nak dpt duit skit punya susah, kalo habiskan duit, jap je, kelip mata satu kali, aik! habis dah duit, kemana perginya? huhuuu....

-Sara- said...

emme,

btol, btol.. slalu lah xcukup kn? ngehhhhhhhh :D

Hanis Azla said...

akak pulak segala mak nenek bil tu mmg priority nak pergi bayar dulu.. sbb takut kena potong.. lagi satu takut duit terpakai buat benda lain.. lagi haru sbb mcm sara kata tu, kalau tak bayar kang, tak dapat servis pulak.. jdnya kerjanya membayar ajelah.. hu..hu..

-Sara- said...

kak hanis,

tulah kan kak.. nk xnk bende2 tu sume kte pakai, so kne gk byr..uhuhu

bunga_ros said...

tu la kan sara.. sedar2 abis jer.. aiskkh..

-Sara- said...

bunga rose,

lumrah hidupppp ros.. uhuhu ;)

♥ manje ♥ said...

salam sara

patutnya astro ni kena ada pesaing baru ar ada tolak ansurnya... dah la rancangannya asik2 itu aje... ulang sampai jemu... ~

~SHiLA~ said...

astro mmg cmtu..
aku pn sebek ujung bln kot date dea..
xigt gak sbb laki yg bayo..ahaha

-Sara- said...

manje,

tau xpee.. tapi klo xde astro ni pn cm boring gak..ermm :D

-Sara- said...

shila,

aku nye tgh2 bulan, danggg!

Nur said...

bile dah ahwin mesti makin teerasa duit keluar mencurah-curag kan

Myra Jay said...

Astro mmg cepat bab memotong nieh, nak sambung plak alahai, banyak songeh..

-Sara- said...

nur,

yup mmg terase sgt2! tp jgn smpai takot nk kwen sudehhla yee..hhehe :)

-Sara- said...

myra jay,

itulah.. geramm jek tau! :D

syariza09 said...

bila time gaji, hati suka sbb duit dah masuk.
Tapi bila dah bayar segala tok nenek bil, hati sakit sbb duitpun dh abis...huhuhu

-Sara- said...

syariza,

awk sgt2lah memahami situasi ini :D

dakcik said...

ckp psl gaji..arinie masuk, arinie jgk abes..byr hutang segala..perghh pitam wok!! =D

-Sara- said...

dakcik,

btolllllll! sekelip mate je kn! huwaaaaaaahh!!