Monday, January 17, 2011

kisah Syamsul Yusof


salam sume! :)

sebab harini ke'free'an manjang, so rajinlee aku update blogg!
tetibe je rse cm best! walopn hakikatnyee blogging ini mmg best bg aku! haha
jika diberikn pilihan antare blog n fb, i choose blog!
klo fb kne block kt my opis ni pn i xkesah g
tapi kalau blog ni yg dorg block, mmg aku hanginnnnn!
ceh! sesuke hatii je nk hangin hanginn kannnnn!
*ko ingat opis ni bapak ko punyee kee? :D

google


tu haaa... pasal filem Khurafat c SyamsulYusof ni punyee haa
ehh, rate2 review yg aku dgr sume cakap besttt!
sume ckp gempakkk! sume ckp serammmm!
sume ckp hantu menjadii! sume ckp berbaloi2 bli tket q pnjg2 pon!
sumee ckpp... erkk.. byklah ko punye sume ckp :D

okeylahh tu knn, filem melayu org duk puji2
tambah2 ank mude cm syamsul yusof yg direct
tabikk spring bro! :D

eh, aku bkn nk review or bgtau aku dh pegi tgk ini flem
itu aku dgr drp promo kt tv, mmber2 yg pegi tgk
aku xpegi tgk ponnn.. xde time lah nk kua pegi cinema
syaqir mne nk tinggal? xkn nk merendek ngn laki on weekdays kott?
no no no (=,=)

eh, tapi kan aku mmg xbleh lupelahh aku ckp korgg
tatkala di saat2 aku bertentang mate ngn syamsul yusof  ni suatu ketika dulu
pergghh! terhenti denyutan jantungku seketika
terase cm aku perempuan plg cntik di dunie ni *sbb die pndng aku mse tu :P
terase lupe sekejap laki aku kt sebelah, hahaha

al kesahnye bru2 ni aku kt lam kerete ngn husbnd
kt area opis akulaa, aku ni dh terkejar2 nk punch ini dh lambat
dh tu depan ktorg ade satu kete hummer nii terhegeh2
dlm hati aku dh rungut2
 "eii taula ko pakai hummer, kete dhla besar gedabak, dh tntu org xleh potong ko, pastu lembab nk m*m*u*"!

google
hati aku terpaku gak r kejap tgk ke'smart'an humer ni kn.. fuhhh smart giler ko!
sape jejaka kt msia yg pki hummer nii? fuuhhh


skali keluarlah c pemunya hummer nii
ya Allah! hensemnyeee mamat nii!
dan2 tu die bukak rayben,  maka nmpaklah muke c pemunya hummer nii
wahh! class! syamsul yusuf rupenyee!
sempat lg die terpndang aku *agaknye die nmpk ke muke aku ngah bengang time tu, haha
oohh! kacak gilakkk!

google


tanpa berfikir panjang trus aku ucapkan kata2 "hensem giler babe" kt laki aku kt sebelah!
ahahahah! kuang asam punye bini!
tp sib baiklah laki aku memahami 'kegedikan' bini die mase tuu!
hahahaha, xpelah dulu mse tgk farid kamil pn 'tergedik2' cmtu gak aku kt laki aku
so, laki aku dh faham peel bini die bile tgk cowok2 kacak gilak cmtu! :D
mmg xleh tahan2 lah peel aku automatic jadik 'gedik' cmtuu
walaupun realitinye aku bukanlah segedik itu! (^_^)

tapi aku takat minat tgk muke die yg hensem tu jelahh *stetmen gedik lagi
coz when he is acting, die cm x all out
cm control hensemm jee kn :D



**psstt :  waitin for another 3 days! ;)



signsara

14 comments:

dakcik said...

wah, dan2 jek citer psl jumpe syamsul yusof eh..hahaha..angau la tuh..tp die mmg hensem pun! tp syg control sgt kehenseman die tue..kihkih

p/s : p la tgk khurafat tue..meh cni i jage syaqir..=D

-Sara- said...

dakcik,

ahahah..yela sume gare2 ain yg promot tdii! hehe

p/s: okey, nt sara hntr syaqir btol2 kt ain bru tau! :D

cik hani said...

gatai hang noooo...

-Sara- said...

cik hani,

gataii tapi laki ade kt sebelah xpee, haha
td die dh bce betry ni xckp pe pong! haha :D

mie said...

uihh!!
sebelah suami ckp camtu..
ehehheee

nic@ said...

aku memang taste ngn jejans yang pakai hummer neh..bile la laki aku nk belikan aku hummer satu

-Sara- said...

mie,

haah! ckp sebelah suami xpe, jgn belakang suami! hehe :P

-Sara- said...

nica,

uisshh, ur tasteeeee.. dasat2 sajee!haha :P

~SHiLA~ said...

smgt..1ari smpi 3 entry ko!haha

sume kate best cite tuh..kt tv pn kate best..lg seram drp cite² seram yg len..cm bes jek

axie said...

sara pglah tgk...
nanti dpt tgk shamsul puas2

-Sara- said...

shila,

ahaha,aku update bising lak, kang xupdate sebok tnye bile nk update! :P

haah, seram sgt kee? ko g r tgk ;))

-Sara- said...

azie,

ehehe.. itulaa..husbnd ade ckp nk g tgk :D

syariza09 said...

makin terserlah la kegedikan Puan Sara kita nie..
tapi tul la, rasa mcm nk tgk jer crita nie, FBI pon ada ckp psl crita ni kt HotFM

-Sara- said...

syariza,

walopon sebenarnye saye tidaklah segedik itu kn! :P

haa tulaa..awk g la tgk ngn incik somi awk tu, peluk kuat2 tau! :D