Sunday, January 9, 2011

ape masalah dorg ni??



salam sume! :)

alhamdulillah, harini masuk minggu ke-2 d tahun 2011 aku masih lagi bernafas di muka bumi pinjamanNya ini *tetibe muhasabah diri :P* eh, skali skali mmg kene muhasabah diri kita yg xtermusabah ni kn? hidup ni kt dunie ni bkn selamenye pon, cume diberi pinjaman dn peluang oleh Dia, dlm pada mencari kesenangan di dunia, bekalan ibadah utk akhirat jgn skali2 dilupakan! *cewah!*

 pagi2 on fb, on blog sume dh heboh pasal AJL mlm tadi? yg xbleh bla nye *bukan xbleh pergi cm cheryl ckp mlm tdi tau :P* dorg nii bising2 n xpuas hati ana raffalli menang as juara.. wat for pon korg bising2? dh juri profesional tentukn..dorg taulah kje dorg kn? cm aku universal, yuna xmenang pon xpee..xkecewe pon, sbb aku xdelah fanatik tahap gaban pon.. mmgla c ana rafalli tu klo ikotkn kefofularan dia mmg x sefofular yuna yg semakin hari semakin cantik n fashionable tuu.. tp ni pertandingan lagu, bkn pertandingan penyanyi, korg xminat ana rafalii tu sudahlaa.. biarkan je die dgn kemenangan die tuu :)

google

tapi lagu die tuu aku suke jgk dgr, layanlah jgk, ade je kt playlist mp3 pc aku nii haa..hehe.. bg aku suare die pon best, muke pn cantik, bleh pegi jauh lepas nii.. xpayahlah kite bising2 kn? mmg masing2 ade hak n taste masing tp tulah mcm aku ckp td, sume dh settle dh pon, dorg tgu cash money masuk dlm acc bnk dorg jee pon.. then enjoyyy! kite ape dpt? penat tgn je menaip tu ini tu ini.. (T_________T)

yg kelakarnya kt fb ade yg siap buat fan page benci ana rafalii koo...ermmm..banyak mase terluang btollah dorg ni kn? kreatif jee tang part2 xpuas hatiiiii nii! ehehe..ok r aku zip mulot dh, krg cakap taip banyak2 kene banned plak! kuikuikui *tapi ini pendapat peribadi aku sahaja okeyy*

google
Ana Rafalli
ade cara tersendiri dlm performance

google
Yuna
semakin hari makin cantik aku tgk!
baju, tudung, accessories die sume cntik2!
*sbb tu aku start minat kt minah ni, hahaha*




**psstt : 3 hari lagi my bufday boyyy!! :)


signsara

12 comments:

~SHiLA~ said...

k vote 4 yuna..haha
tp yuna mmg cantek giler smlm!

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la, tiap2 tahun ada je la yg tak puas hati...

mmg rasa frust gak faizal tahir x menang, tapi takdek la rasa nak bangkang keputusan juri tu... hehe

betul tu, yg dok bising2 tak puas hati ni bukan dapat apa pun... lain la kalo dapat habuan jugak... hehe

-Sara- said...

shila,

haa! series cntik giler kn! the color, gorgoues! ooh!! :)

-Sara- said...

lady salwa,

haah la sal, bising2 plak dorg nii, sje nk kasi kontroversi..hehe

bunga_ros said...

stuju ngan Sara.. Ok pe lagu A.R tu kan.. Favourate bos Ros tu.. sll dia dok melalak lagu tu ptg2.. Hehe..

-Sara- said...

bunga rose,

itulaa..best jee sara dgr lagu tu kn? :)

fuyoo, xdpt sara bayangkn bos ros melalak nyanyi lagu tuu..hehe :P

Hanis Azla said...

pada akak siapa2 yg menang pun takde hal.. sbb semuanya deserve to win.. semuanya hebat2 belaka.. bila juri dah kata ana menang, jadinya itu mmg rezeki dia.. klu tak suka pun rasanya tak perlulah nak benci2 dia kan..

nic@ said...

aku sentap bf lame aku FT tak menang...aku berdendam dengan juri2 dan saripah aini.hahha

-Sara- said...

kak hanis,

haah kak! tulah pasal dorg ni sampai nk benci bkn ade faedahnye pon kn kak! :)

-Sara- said...

nica,

ahaha..mu nii..tula lain kali jgn taruh harapan besor sgt..okla tu FT menang prsmbhn terbaik..hehe :P

Wahida Shukeri said...

sara, biasa la org zaman skrg..xpuas hati ckit, ade la fanpage fb sana sini...nak tunjuk protes..langsung xnak positif...ana rafali tu pun ok ape, kreatif boleh nyanyi, buat lagu buat lirik..nak yg cantik menang pengsang lah...haha

-Sara- said...

wahida,

itulah psal yang ooi, mcm2 hal dorg nii

ala ana rafalli tu pn cun gak pe? :)