Friday, January 28, 2011

ni cari pasal namanya..


salam korang!

aikk xbalik kampung g ke?
yeap! aku still kt kl nilaa, husband kje g arini
malam karang bru ktorg bertolak











*


















haa nilah budak yang carik pasal tu!
tengah2 aku masak, baru tutup dapor gas tu die pegi letak tangan die ats dapor gas yg panas2 tu!
ape kena plak budak ni, slalu tak penah pn camtu
slalu jee memang die nyebok kat dapor mase aku duk masak

muke tahan sakit kot
tapi nangesnye jap jelah
hero katekan

mase aku ngah balut bandage btol ke spelling tu? mulot die potpet2 tanya macam2
yelah xpenah2 tangan kena balut camtu
bila aku call husband ckp tangan syaqir kene panas, c syaqir cepat2 ambk fon tu, sebok nak merepot
sendiri buat sendiri cerite kt bapak die, haha
cmne nk celebrate bufday boy kt kg esok ni
nasib baiklah aku bli cuppy cakes, klo kek biase tu jenuh gakla nk memotong, hehe



signsara

12 comments:

Hanis Azla said...

ala siannya birthday boy injured.. takpelah sara.. pengajaran buat dia.. nnt2 taklah dia berani nak sentuh lagi.. lgpun org kata budak bijak ni mmg mcm tu.. semua benda dia nak eksperimen..

✿ EyZa ✿ said...

Org tua2 ckp sementara nak besar, nak belajar mmg sume bdk camtu.. Xpe, syaqir kuat.. :)

-Sara- said...

kak hanis,

itulah kite kesian tgk die kene panas tu tp die nangis jap jelah, nampaklah lepas kena tu die dh xberani lalu dekat2 dpor gas tu, siap ckp taknak sbb panas, haha,baru die tau :)

-Sara- said...

eyza,

itula eyza, kite larang die xnk dgr, dh kne die ingtlah pastu dh takot dh, hehe :)

Anonymous said...

thanks amigo! great post!.

syariza09 said...

sib baik sikit jer, tp sakit juga tu.
x per la, esk tiup lilin kat cuppies je la, x pun maknye yg tiupkan ...hehe

bunga_ros said...

Cian syaqir.. Tapi cam klako la.. Ble sara kol yus.., dia pun sibuk2 nak repot.. walhal dia yg cari psl yek.. Hehe.. syaqir.. syaqir..

cik hani said...

betol2 hero anok mu ni...

-Sara- said...

anon,

sape ni yee? :)

-Sara- said...

syariza,

ehehe, mak die semangat terlebeh nk ceblr8 bufday anak sebenarnye, haha

-Sara- said...

bunga ros,

tau xpe ros, sebok nk merepot padahal sndri crik pasal, haha

-Sara- said...

cik hani,

holah, hero sgt smpai pening pale aku nk handle, hehe :P